Această declarație de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 5 aprilie 2024 și se aplică cetățenilor și rezidenților legali permanenți ai Braziliei.

În această declarație de confidențialitate, explicăm ce facem cu datele pe care le obținem despre tine prin https://ro.martincid.com. Îți recomandăm să citești cu atenție această declarație. În procesarea noastră respectăm cerințele legislației privind confidențialitatea. Asta înseamnă, printre altele, că:

  • declarăm în mod clar scopurile pentru care prelucrăm datele cu caracter personal. Facem acest lucru prin intermediul acestei declarații de confidențialitate;
  • ne propunem să ne limităm colectarea de date cu caracter personal doar la datele cu caracter personal solicitate în scopuri legitime;
  • în situațiile care necesită consimțământul pentru prelucrarea datelor personale, mai întâi solicităm consimțământul tău explicit pentru prelucrarea datelor tale personale;
  • luăm măsuri de securitate adecvate pentru a îți proteja datele cu caracter personal și, de asemenea, le solicităm părților care procesează datele cu caracter personal în numele nostru;
  • îți respectăm dreptul de a accesa datele tale personale sau de a le corecta sau șterge, la cererea ta.

Dacă ai întrebări sau dorești să știi exact ce date păstrăm despre tine, te rugăm să ne contactezi.

1. Scop, date și perioada de păstrare

Este posibil să colectăm sau să primim informații personale pentru mai multe scopuri legate de operațiunile noastre comerciale, care pot include următoarele: (clic pentru a extinde)

2. Ce se întâmplă dacă nu ne furnizezi informațiile tale personale?

Dacă nu ne furnizezi informațiile tale personale, este posibil să nu îți putem oferi informațiile, produsele sau asistența pe care o cauți.

3. Cookie-uri

Pentru a oferi cele mai bune experiențe, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum modulele cookie pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitiv. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite nouă și partenerilor noștri să procesăm date personale, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neacordarea sau retragerea consimțământului, poate afecta în mod negativ anumite caracteristici și funcții. Pentru mai multe informații despre aceste tehnologii și parteneri, vă rugăm să consultați Politica noastră %sCookie%. 

4. Politica de dezvăluire a informațiilor

Dezvăluim informații personale dacă ni se impune prin lege sau prin ordin judecătoresc, la cererea unei organizații care asigură respectarea legislației, în măsura permisă de diferitele prevederi legale, pentru a furniza informații ori pentru o investigație pe subiecte legate de siguranța publică.

Dacă site-ul sau organizația noastră sunt preluate, vândute ori implicate într-o fuziune sau achiziție, e posibil ca detaliile tale să fie dezvăluite consultanților noștri și potențialilor cumpărători; ele vor fi predate noilor proprietari.

Martin Cid Magazine S.L. participă la IAB Europe Transparency & Consent Framework (Cadrul de transparență și consimțământ IAB Europe) și respectă specificațiile și politicile sale. Utilizează platforma de gestionare a consimțământului cu numărul de identificare 332. 

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu Google.

Google nu poate utiliza datele pentru alte servicii Google.

Includerea adreselor IP complete este blocată de noi.

5. Securitate

Suntem dedicați securității datelor cu caracter personal. Luăm măsurile de securitate adecvate pentru a limita abuzul și accesul neautorizat la datele cu caracter personal. Astfel, ne asigurăm că numai persoanele necesare au acces la datele tale, că accesul la date este protejat și că măsurile noastre de securitate sunt revizuite în mod regulat.

6. Site-uri ale unor terțe părți

Această declarație de confidențialitate nu se aplică site-urilor unor terțe părți conectate prin linkuri pe site-ul nostru. Nu putem garanta că aceste terțe părți îți gestionează datele cu caracter personal într-un mod corect sau sigur. Îți recomandăm să citești declarațiile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a le utiliza.

7. Modificări la această Declarație de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestei Declarații de confidențialitate. Este recomandat să consulți în mod regulat această Declarație de confidențialitate, pentru a fi la curent cu orice modificare. În plus, te vom informa activ ori de câte ori este posibil.

8. Accesarea și modificarea datelor tale

Dacă ai întrebări sau dorești să știi ce date personale avem despre tine, te rugăm să ne contactezi. Ne poți contacta folosind informațiile de mai jos. Drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal:

  • confirmarea existenței prelucrării;
  • acces la date;
  • corectarea datelor incomplete, inexacte sau învechite;
  • anonimizarea, blocarea sau ștergerea datelor inutile, excesive sau prelucrate cu încălcarea prevederilor Legii generale pentru protecția datelor cu caracter personal (LGPD);
  • portabilitatea datelor către un alt furnizor de servicii sau produse, la cerere expresă, în conformitate cu reglementările autorității naționale, cu respectarea secretelor comerciale și industriale;
  • ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate cu acordul titularului, cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16 din Legea generală pentru protecția datelor cu caracter personal (LGPD);
  • informații despre entitățile publice și private cu care Operatorul a partajat date;
  • informații despre posibilitatea de a nu acorda consimțământul și despre consecințele refuzului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne contactezi. Te rugăm să consulți detaliile de contact din partea de jos a acestei Politici de confidențialitate.

Te rugăm să te asiguri că precizezi întotdeauna clar cine ești, astfel încât să fim siguri că nu modificăm sau ștergem niciun fel de date ale unei persoane greșite.

9. Trimiterea unei reclamații

Dacă nu ești mulțumit de modul în care gestionăm (o reclamație despre) prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ai dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor (ANPD):


Autoridade Nacional de Proteção de Dados

Esplanada dos Ministérios,
Bloco C,
2º andar,
CEP 70297-400 - Brasília – DF.
Site web

10. Copii

Site-ul nostru web nu este conceput pentru a atrage copiii și nu intenționăm să colectăm date cu caracter personal de la copii sub vârsta consimțământului din țara lor de reședință. Prin urmare, solicităm copiilor sub vârsta consimțământului să nu ne trimită date personale.

11. Date de contact

Martin Cid Magazine S.L.
C/ Valle de Leniz 21
Spania
Website: https://ro.martincid.com
Email: martincidmagazine@gmail.com
Număr de telefon: +1 212 203 0478

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *